NB I – Legyőzte és megelőzte a Paksot a Puskás Akadémia

Radó András góljával a Puskás Akadémia FC legyőzte a vendég Paksi FC-t szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójában, és ezzel megelőzte a tabellán a tolnaiakat.

OTP Bank Liga, 33. forduló:

Puskás Akadémia FC – Paksi FC 1-0 (0-0)

Puskás Akadémia FC – Paksi FC 1-0 (0-0)

Felcsút, 882 néző, v.: Erdős

Hírdetés

gólszerző: Radó (71.)
sárga lap: Klinar (43.), Balogh B. (69.), illetve Gévay (23.), Szabó J. (30.), Simon Á (36.), Zachán (45+1., 62.)
piros lap: Zachán (62.)

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Klinar (Molnár G. 63.), Spandler, Hegedűs J., Trajkovski – Márkvárt, Poór, Balogh B. – Perosevic (Diallo 87.), Henty, Radó (Szécsi M. 90.)

Paks: Rácz G. – Zachán, Vági, Gévay, Szabó J. – Simon Á., Kecskés, Bertus (Hajdú Á. 78.), Bartha – Simon A. (Kulcsár D. 78.), Hahn (Papp K. 78.)

A találkozó elején a Paks jóval többet birtokolta a labdát. A vendégek az első félórában háromszor is közel jártak a gólhoz, de egyik alkalommal sem rezdült meg a háló. A hazaiak részéről Perosevic volt a legaktívabb, de próbálkozásai nem vezettek eredményre.

A második félidőben aktívabbá vált a Puskás Akadémia, mezőnyfölények azonban sokáig meddőnek bizonyult. A 62. percben megfogyatkozott a Paks, miután Zachán a kezdőkörben elkövetett szabálytalanságáért megkapta második sárgáját. Az emberelőnybe kerülő hazaiak Radó révén megszerezték a vezetést. A vendégek hármas cserével próbálkoztak, ám nem sikerült egyenlíteniük.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »