NB I – Feczesin duplájával nyert az Újpest Felcsúton

A duplázó Feczesin Róbert vezérletével 3-1-re győzött az Újpest a Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

gólszerzők: Henty (34.), illetve Onovo (31.), Feczesin (45., 81.)
sárga lap: Meissner (14.), Nagy Zs. (90.), illetve Burekovic (76.)

PAFC: Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner (Tamás N., 67.), Hadzsiev, Nagy Zs. – van Nieff, Varga J. (Radics, 9.) – Sós (Gyurcsó, 53.), Knezevic, Henty – Vanecek

Hírdetés

Újpest: Banai – Pauljevic, Heris, Risztevszki, Burekovic – Nwobodo, Sankovic, Onovo, Zsótér (Szakály P., 88.), Simon K. (Balázs B., 91.) – Feczesin (Koszta M., 92.)

Az Újpest kezdte lendületesebben a találkozót és Vincent Onovo révén megszerezte a vezetést. A Puskás Akadémia sok hibával játszott, Ezekiel Henty mégis egyenlíteni tudott néhány perccel később. A szünetre fővárosi vezetés mellett vonulhattak a csapatok, mert Obinna Nwobodo beadását Feczesin Róbert fejelte a hazai kapuba.

A fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, beszorította az Újpestet a kapuja elé, ám gólt nem tudott szerezni. Amikor a vendégek kiszabadultak a szorításból, veszélyes ellentámadásokat vezettek, egy ilyen végén Nwobodo “rúgatott” újabb gólt Feczesinnel, s ez el is döntötte a három pont sorsát.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »