NB I – Diósgyőri pontmentés Kisvárdán

A Diósgyőr az utolsó tíz percben két gólt szerezve 2-2-es döntetlent játszott Kisvárdán a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 22. fordulójában.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
Kisvárda Master Good-Diósgyőri VTK 2-2 (1-0)

Kisvárda, 2512 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Cukalasz (23.), Melnyik (76.), illetve Molnár G. (82.), Egerszegi (89.)
sárga lap: Lucas (36.), illetve Tabakovic (67.), Iszlai (74.)

Kisvárda: Dombó – Melnyik, Kravcsenko, Rubus, Protic – Lucas, Kraszjuk – Gosztonyi (Sassá, 60.), Cukalasz, Grozav (Obradovic, 87.) – Fernando Viana (Tischler, 80.)

Hírdetés

Diósgyőr: Danilovic – Sesztakov, Brkovic, Polgár, Vági (Egerszegi, 80.) – Iszlai, Márkvárt – Hasani, Rui Pedro (Molnár G., 66.), Kiss T. – Ivanovski (Tabakovic, 66.)

Lendületesen kezdte a találkozót a Kisvárda, amely Protic révén több veszélyes akciót vezetett a bal oldalon. Tíz perc után kiegyenlítetté vált a játék, amely többnyire a két tizenhatos közt folyt a sok pontatlan passz miatt. A félidő közepén aztán Brkovic nagy hibáját kihasználva Viana robogott el a jobb szélen, majd tökéletes tálalását Cukalasz értékesítette. A vendégek hátrányban sem tudtak újítani, így komolyabb helyzet nélkül telt el a szünetig hátralévő idő.

A miskolciakon a pihenő sem segített, elképzelés nélkül és erőtlenül futballoztak, a Kisvárda védelmének jószerivel csak néhány beadást kellett hatástalanítania, Dombónak pedig egy-két rutinfeladatot leszámítva dolga sem volt. A hajrához közeledve aztán Melnyik lövése megduplázta a hazai előnyt, Tischler viszont három méterről sem tudta végleg eldönteni a három pont sorsát.

A kimaradt ziccer alaposan megbosszulta magát, mivel a DVTK csereemberei közül előbb Molnár – csapata első komoly helyzetét értékesítve – szépített, majd Egerszegi egyenlített. Az utolsó pillanatban Tischler még egy helyzetet kihagyott, így hiába játszott a mérkőzés nagyobb részében fölényben a Kisvárda, meg kellett elégednie egy ponttal.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »