Náray-Szabó: a század végére muzulmánná válhat Európa

Náray-Szabó: a század végére muzulmánná válhat Európa

Részt kell venni a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazáson, és nemmel kell voksolni – jelentette ki a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének elnöke.

Sorskérdés a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazás, azon részt kell venni és nemmel kell szavazni – szögezte le a 180 percben a Professzorok Batthyány Körének elnöke, Náray-Szabó Gábor, aki szerint az esetleges betelepítés hosszú távú hatása hordozza a legtöbb veszélyt.

Az elnök úgy véli: ha a betelepítések megtörténnek, a század végére elérhetjük, hogy eltűnik a magyar nemzet, muzulmánná válik a kontinens. „Ezek csak sejtések, de emlékezzünk vissza például történelmünk 1541-től, 150 éven keresztül tartó időszakára, amikor a törökök uralkodtak és kipusztult az egész Alföld” – tette hozzá.

Náray-Szabó Gábor szerint a betelepítések azonnali hatásaként belpolitikai feszültséggel, esetleg terrorcselekményekkel, súlyos költségekkel kellene számolni, középtávon pedig a betelepültek integrációja – amelynek meghiúsulására már számos példát láthatunk Európában – okozna nagy problémát.

Brüsszelben egy sikeres népszavazás komoly politikai tőkét jelentene hazánknak – szögezte le.

„Brüsszelben – én mondhatom, mert nem vagyok politikus – nem kezelik jól a kérdést, nem veszik figyelembe a kötelező kvótával összefüggő aggályokat, például amiket az imént felvetettem. Kizárólag a munkaerő-probléma lebeg a szemük előtt. De arra sem megoldás a bevándorlók beengedése, mert a potenciális bevándorlók harmada analfabéta. Őket kiképezni arra, hogy például számítógépes programokat fejlesszenek, elég nehéz lesz. Általános az a kánon, hogy meg kell őket segíteni. Ez lehetetlen” – jelentette ki Náray-Szabó Gábor.

forrás: Kossuth Rádió / 180 perc / hirado.hu

The post Náray-Szabó: a század végére muzulmánná válhat Európa appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »