Nagyobb pénzösszeget csaltak ki egy ungvári nyugdíjastól

A rendőrök keresik az ismeretlen csalókat.

Az ismeretlen csalók áldozata egy 84 éves ungvári nyugdíjas asszony lett. Fényes nappal Ungvár központi részén az asszonyt egy ismeretlen férfi és egy nő állította meg, akik arról érdeklődtek, hogyan juthatnak el a megyei kórházhoz. Amikor a nő elmagyarázta, hol található az egészségügyi intézet, az idegenek beszélgetésbe elegyedtek vele. Elmondták, hogy a kórházban az egyik beteg hozzátartozójuk fekszik, s sürgősen pénzre van szükségük, ezért megkérték a nőt, hogy adjon kölcsön nekik egy bizonyos összeget – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A naiv nyugdíjas elhívta otthonába az ismeretlen személyeket. Miután a nő és a férfi távoztak, a nyugdíjas hölgy észrevette, hogy hiányzik egy nagyobb pénzösszeg.

Felismerve, hogy tolvajok áldozatává vált, a nő felhívta a rendőröket. A csalókat körözi a rendőrség – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: csalók, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »