Nagy összegű pénzt csaltak ki egy férfitől Kárpátalján

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron egy csaló 50 ezer hrivnya fejében jelentős kedvezményeket ajánlott fel egy üzlethálózatban.

Az ungvári rendőrséghez egy 56 éves ungávri férfi fordult, aki elmondta, hogy albérlője nagy összegű pénzt csalt ki tőle. A csaló  – akit az áldozat futólag ismert – a lakásában vett ki egy szobát, s egy kijevi nagy bevásárlóközpont ellenőrének adta ki magát, melynek üzletei  Ungváron is megtalálhatóak – írja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A hazudós férfi hálából felajánlotta, hogy használja ki az üzletekben meghírdetett jelentős kedvezményeket. Az áruk kezelése alatt a pénztárnál a férfi áldozatától 50 ezer hrivnyát kért el, majt kiment a boltból és eltűnt.

A csaló körülbelül 170-175 centiméter magas, kövér testalkatú, haja rövid és fekete. Fehér inget, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Bárki, aki bármilyen információval rendelkezik, vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel – jelentette a kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.
 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Külföldi csalókat tartóztattak le KárpátaljánHipnózis alatt minden pénzét odaadta a csalóknak egy ukrán nőÚj módszert találtak ki a telefonos csalók UkrajnábanRokkant asszonyt vertek át a csalók KárpátaljánRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Lembergi területCímkék: csalás, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírek, bűnügy, Ungvár, csalóForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »