Nagy lépéshátrányban vannak a titkosszolgálatok Brüsszelben

NIF: Földi László is, akárcsak a többi csonkaországi szakértő és politikus mindig megfeledkezik a gúnyhatáron túli magyarokról.  A román szolgálatok továbbra is a kémhálózatra alapoznak, ugyanis technikára, lévén mély-szegény ország, nem nagyon jut pénz. A Rendőr Állam világranglistán mégis alig 10 hellyel marad el Magyarország mögött. Igaz a ranglista a technikai felszereltséget vette inkább alapul .

F.L.: “Európában addig nem fogják el a bűnözőt, amíg nincs ellene elég bizonyíték”.

A románok ebben is kivételt képeznek. Tehát, ha a románoknak lehet, és nem szakadt rájuk a brüsszeli égbolt, akkor lehetne a belgáknak, magyaroknak, németeknek is, ha Európa védelme lenne a cél. De nem az!

Európa elidegenítése a cél ezredes úr!

Csak ezt ugyebár nem meri kimondani!!!

A beépülés mélysége is számít! Minél mélyebb, annál fontosabb információkhoz jut az ügynök!

Földi Lászlónak eszébe se jut Beke István és Szőcs Zoltán neve, akiket minden bizonyíték ellenére a románok letartoztattak, és ez sem elég nekik, az erdélyi emigrációt is zaklatják a román titkosszolgálatok, mindenféle elmebeteg feljelentők, alkoholista besúgok, erotomániás és nimfomániás megzsaroltak információi alapján. Tehát Földi László vegye azt is tekintetbe, hogy a beszervezett kémek információi nem mindig megbízhatóak. A beépültek akkor kapnak pénzbeli ellenszolgáltatást, ha információkat szolgáltatnak. S ekkor számításba kell venni a kényszert, hogy minduntalan kell mondani valamit, ahhoz, hogy a tartótiszt meg legyen elégedve és cseppenjen egy kis pénz! Ez a legfőbb probléma a “kém”hálózatokkal: az információik minősége alig, de legalábbis nagyon nehezen ellenőrizhető.

Földi László szerint az Iszlám Állam semmilyen szabályt nem tart be, olyanokat sem, amelyeket a hadviselők háborúban betartanak.

A szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában azt mondta, bár a szakszolgálatok előre tudnak jelezni eseményeket, a további lépésekhez emberhiányban szenvednek. Ezt azzal magyarázta, hogy a bipoláris világrend megszűnésével nem kellett az ember, csak a technológiára támaszkodtak, most viszont újra szükség lenne kiépített kémhálózatra.

Földi László beszélt arról is, hogy az Iszlám Állam semmilyen szabályt nem tart be, olyanokat sem, amelyeket a hadviselők háborúban betartanak, és amelyekhez az unió is tartja magát. Példaként említette erre, hogy Európában addig nem fogják el a bűnözőt, amíg nincs ellene elég bizonyíték, és nekik is majdnem ugyanannyi joguk van, mint a többi embernek.

Forrás: MTI, magyaridok.hu, 2016. március 26. szombat 09:31

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Bűnügy, Európai Egyesült Államok, Gúnyhatáron túl Tagged: új Európa, Európa elárulása


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »