Nagy László nem tud leállni, edzésben maradt

Nagy László nem tud leállni, edzésben maradt

Bár aktív kézilabdázóként bő két hónapja játszotta utolsó tétmeccsét, azóta is rendszeresen mozog Nagy László. A magyar szövetség alelnöke, a Veszprém sportigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, sokszor önmaga szórakoztatására is edz.

A mérkőzések, az öltözői hangulat, a szervezett edzések nem hiányoznak Nagy Lászlónak, aki a nyár elején akasztotta szögre a fejpántot. Mint az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, maga a sport és a mozgás viszont “természetesen hiányzik”.

“Gyakorlatilag ahogy véget ért a pályafutásom az utolsó tétmérkőzéssel, pár nap szünet után magamtól elkezdtem szaladgálni, heti két-három alkalommal 10-15 kilométereket szaladgálok, illetve a konditermi mozgást sem vetem meg”

– árulta el Nagy László, aki most már a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökeként, illetve a Veszprém férfi kézilabdacsapatának sportigazgatójaként húzza a magyar kézilabdázás szekerét.

A mostani, sokat mozgós időszakára átmeneti időszakként tekint, de továbbra sem tud meglenni mozgás nélkül, erre egyébként a kutyáinak is szüksége van, de ennek egyedüli oka, hogy

Hírdetés

élvezi, szórakozásból edz.

Arról, hogy a kisebb sérülései mennyire jöttek helyre a passzívabb életmóddal, azt mondta, a Bajnokok Ligája négyes döntője elődöntőjében szerzett vállsérülését továbbra is érzi, ezért a konditeremben is óvatosan bánik a váll és a mellkas erősítésével, egyébként viszont rendben van, “a meccseken összeszedett ütések, zúzódások ma már háttérbe szorultak”.

A munkájával kapcsolatban elmondta, már most a következő (2020-2024) olimpiai ciklusra készül a magyar férfi kézilabda-válogatott. A korábbi világklasszis ennek ellenére vallja, hogy nincs feladott torna. Vezetőedzői szerepre nem készül, de képezte magát ezen a területen is. Szerinte van még esély arra, hogy a férfiválogatott kijusson Tokióba, de ennek egyetlenegy százalék esélye van, Európa-bajnoknak kellene hozzá lenni.

A teljes pénteki Aréna-adást alább megtekintheti, meghallgathatja!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »