Nagy erősítéseket jelentett be a Veszprém

Nagy erősítéseket jelentett be a Veszprém

Négy játékos érkezik 2023-tól a BL-ben negyedik helyezett csapathoz.

Ludovic Fabregas és Hugo Descat (a képen) személyében két francia olimpiai bajnok érkezik jövő nyáron a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatába.

Hírdetés

A klub sajtótájékoztatóján Nagy László sportigazgató bejelentette az Európa-bajnok svéd Lukas Sandell és a kontinensbajnoki ezüstérmes spanyol Agustín Casado Marcelo leigazolását is, akik szintén jövőre csatlakoznak a Magyar Kupa-győztes együtteshez. Mind a négy játékos szerződése két évre szól, és valamennyien bevethetők támadásban és védekezésben is.

A balszélső Descat jelenleg a Montpellier-t, Fabregas a Bajnokok Ligája-címvédő Barcelonát, Sandell a dán Aalborgot, Casado pedig a Logrono La Rioja együttesét erősíti.

A mostani nyáron négy játékos csatlakozik a kerethez a korábbi bejelentések értelmében: Bjarki Már Elisson izlandi szélső a Lemgótól, az egyiptom balátlövő, Yehia El Deraa a Zamalektől, a fehérorosz szélső, Mikita Vailupau a Breszttől, a szerb Dragan Pechmalbec pedig a Nantes-től érkezik. Fazekas Gergő is aláírt a Veszprémhez, de két évre a Plockba kerül kölcsönbe.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »