Nagy buli lesz Balatonfüreden! – Reggeli járat

Nagy buli lesz Balatonfüreden! – Reggeli járat

Adás:
2016. június 24., péntek 5.50

A függetlenség napja? Brexit poll! – Sokan tartották fontosnak, hogy szavazzanak Nagy-Britannia uniós tagságáról a csütörtöki népszavazáson. Londonból kapcsoljuk tudósítónkat, a stúdióban pedig Boros Imre közgazdásszal elemezzük a kialakult helyzetet.

„Tettes”-keresés embertelen eljárással. – Vitatható módszerekkel próbálták kideríteni a dömsödi Gróf Széchenyi István Általános Iskolában, hogy ki „piszkított” az illemhely mellé. A tanárokat érzékenyítő programra küldik, de hogy ez mit jelent a gyakorlatban, illetve milyen nyomot hagy a gyerekekben, arról Gyurkó Szilvia gyerekjogi szakértőt kérdezzük.

Messi után szabadon! – Ugyanolyan edzéseken vehetnek részt a gyerekek a dabasi futballtáborban, mint annak idején a híres csatár. Horti Gábor vendége a Barcelona egyik edzője.

Sárkányhajóroadshow és ínyencségek! Nagy buli lesz a hét végén Balatonfüreden! – Indul a hal- és borünnep, neves fellépők, borászok, a Lánchíd Rádió és a Hír TV is ott lesz. A helyszínről kapcsoljuk Bóka István polgármestert, a stúdióban pedig Koczor Kálmán borásszal és Hegedüs Szabolccsal, a Lánchíd Rádió főszerkesztőjével beszélgetünk.

Pusszantás mindenkinek! – Karikatúrakiállítással emlékeznek Hofi Gézára Kőbányán. Jön Novai Gábor zenész, Joós Tamás, a Kőbányai Kulturális Központ vezetője és Dluhopolszky László karikaturista.

Vízipisztoly és Sopron Eye! – Hamarosan startol a VOLT Fesztivál. A stúdióban Lobenwein Norbert fő szervező és Karányi Dani DJ.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »