Nagy Ádám egy lépésre a Leicester Citytől

Csak a fejünket kapkodjuk, hogy milyen csapatokkal hozzák össze az egyik legtehetségesebb magyar labdarúgónak tartott, a most zajló Európa-bajnokságon is remeklő Nagy Ádámot. Ezúttal A Premier League bajnoka, a Leicester City jelentkezett be a Ferencváros és a magyar válogatott középpályásáért.

Szinte biztosra vehető, hogy Nagy Ádám távozik a Ferencváros csapatától. A most folyó labdarúgó Európa-bajnokságon is fantasztikusan teljesítő, 21 éves védekező középpályásért kis túlzással a fél kontinens sorban áll. A brit Daily Star értesülései szerint a Premier League címvédője, a Leicester City is mindenáron szeretné megszerezni a játékost, és a Bajnokok Ligája főtábláján szereplő brit csapat az MNO információi szerint már a zöld-fehérekkel is felvette a kapcsolatot. A konkrét vételárról még nem egyeztek meg a felek, de a PL bajnokának biztosan nem esik majd nehezére kifizetni a Nagy szerződésében található 2 millió fontos vételárat.

A Leicester egyébként igen aktív eddig az átigazolási piacon, igaz, eddig a legjobbjainak a megtartásában jeleskedett. Jamie Vardy újabb négy évre írt alá heti 100 ezer fontos fizetésért, míg N’Golo Kante elé is olyan kontaktust raktak le – neki 80 ezer fontos fizetést kínálnak –, hogy a középpályás sem biztos, hogy elhagyja a klubot, holott őt például a Real Madrid, a Paris St-Germain, a Liverpool és az Arsenal bombázta az ajánlataival.

Egy biztos, forrásunk megerősítette, Nagy Ádám két klub közül – ez a Benfica és a Leicester – választ majd. Bármelyik szerződés jön létre, elmondható, hogy az utóbbi idők legjobb magyar igazolása lesz, hiszen ilyen szintű klubokba emberemlékezet óta nem akartak magyar játékost leszerződtetni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »