Nagy Ádám a kispadról nézte, ahogy a Juventus történelmet ír

26 győzelem zsinórban, hazai pályán.

Nem jelölte a Bologna hétvégi bajnoki labdarúgó-mérkőzése kezdőcsapatába Nagy Ádámot a vezetőedző Roberto Donadoni, ilyenkor pedig ebben a szezonban általában ki is kap. Valószínűleg nem kizárólag ezért, de valóban igen simára sikeredett a Juventus és a Bologna összecsapása a 19. fordulóban, amivel a Zebrák zsinórban 26. győzelmüket aratták hazai pályán az itáliai pontvadászatában, ilyen szériát pedig soha, egyik klub sem ért el a Serie A-ban.

Gonzalo Higuaín már a hatodik percben gyönyörű gólt szerzett, amivel megadta a találkozó alaphangját, a félidő előtt néhány perccel Dybala büntetőjével – magyar szempontból: sajnos – minden eldőlt.

Hírdetés

Juventus Bologna Highlights sky by marozTV

Biztos, ami biztos, Higuaín a fordulás után szertefoszlatta a Bologna minden, még meglévő reményét, 3-0-s állásnál pedig Nagyot már nem is küldték be a kispadról.

Torinóban a Juventus utoljára 2015 szeptemberében hullajtott el pontokat a Frosinone ellen (1-1), Maxi Allegri serege menetel újabb bajnoki címe felé – 4 ponttal előzi az egy mérkőzéssel többet játszott Rómát, 7-tel a Nápolyt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »