Nacsa: április 3-án mondjunk nemet a baloldal választási csalására is!

A baloldal a magyar demokrácia történetének legnagyobb választási csalását hajtja végre – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Kifejtette: kedden számtalan bejelentést kaptak arról, hogy kéretlen üzeneteket kaptak, amelyben a baloldal támogatására buzdították  őket. A tömeges sms-küldés után a baloldal nem áll le, folytatja a választási csalást, hiszen szerdán telefonhívásokat is indítottak a törvénytelen eszközökkel összeállított adatbázisukat, a Bajnai-listát használva – fogalmazott.  

Nacsa Lőrinc szerint a törvénytelenség teljesen nyilvánvaló, hiszen az sms-ket és telefonhívásokat olyanok kapták, akik soha egyetlen baloldali pártnak vagy szervezetnek sem adták meg az adataikat, és nem járultak hozzá a kapcsolattartáshoz.

Bajnai Gordon és az Amerikában kiképzett titokminisztere továbbra is használja azt a DatAdat-adatbázist, melyet törvénytelenül állítottak össze, és egy külföldi, off-shore hátterű cégen keresztül birtokolnak – tette hozzá.  

Hírdetés

A Bajnai-lista segítségével Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc nem áll le, és folytatja a választási csaláson alapuló kampányukat – összegzett a KDNP frakciószóvivője.  

Kijelentette, nincs két baloldal, egy baloldal van, és a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal mindenféle aljasságra képes.

Ezért is fontos, hogy ott legyünk április 3-án, és ne engedjük, hogy csalással az a baloldal kerüljön hatalomra, amelyik belesodorná az országot a háborúba, és lerombolná azokat az eredményeket, amelyeket közösen értünk el az elmúlt 12 évben – hangoztatta.

Április 3-án mondjunk nemet a baloldal választási csalására is! – szólított fel Nacsa Lőrinc.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »