Nacsa: a baloldal ma is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol

A baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hírdetés

Nacsa Lőrinc kifejtette: a baloldal mindig is támadta és elutasította a rezsicsökkentést, ők a magyar emberek helyett mindig a multik oldalára állnak. Nincs ez másként most sem, amikor energiaválság és elszabaduló rezsiárak jellemzik Európát – fűzte hozzá.
   
Úgy fogalmazott: bukott miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter korábban elmondta a baloldal programját, amelyik szerint ebben a formában nem szeretnék fenntartani a rezsicsökkentés.
   
A KDNP frakciószóvivője rámutatott: a baloldal jelöltje azt is mondta, a rezsicsökkentés ostobaság, káros és felelőtlen, szerinte a világpiaci árakat nem lehet megállítani a határoknál. A baloldal a brüsszeli bürokraták receptjét hangsúlyozta, szerintük az emberek fűtsenek kevesebbet – mondta.
   
Nacsa Lőrinc kijelentette: a baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol.
   
A Fidesz-KDNP szerint a rezsicsökkentést fent kell tartani, mert a magyar családokat védi és segíti, ezért is támogatják a kormánypártok a rezsivédelmi alapot, bárhogy is támadja a baloldal – fűzte hozzá.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »