Nácizás, rasszistázás, elhallgatás – a kormánypárti média visszarepít minket 2009-be

Nácizás, rasszistázás, elhallgatás – a kormánypárti média visszarepít minket 2009-be

A kormánypárti média ipari mértékben nácizza a Jobbikot, a kormányhoz közel álló politológus szerint a szélsőjobbos párt “szégyent hozott Magyarországra”, az MTI pedig nem hajlandó közölni az érdi cigány lakásmaffiával kapcsolatos közleményt, mert az “rasszista”. Ön rosszul tippel, ezek nem 2009-ből származó hírek – hanem 2016-ból.

A Habony&Vajna Corporation jól bevált munkamódszere szerint hétfőn a Ripost indította el, majd kedd reggelre a Lokáltól a 888-on és TV2-n át az Origóig végigfutott a teljes hazai médián a Szegedi Csanád töredelmes önvallomásán alapuló, a “náci Jobbikot” jól leleplező – amúgy jó fél éve bemutatott – “dokumentumfilm” híre. Ma reggel már G. Fodor Gábor féltette Magyarország nemzetközi jó hírét a gonosz fasisztáktól.

Kedden délelőtt pedig Sneider Tamás tette közzé a Facebookon, hogy az érdi lakásmaffiával kapcsolatos közleményét nem volt hajlandó közölni az MTI, mert annak tartalma

“faji megkülönböztetést kifejező, a kisebbségeket sértő vagy gyűlölet keltésére alkalmas.”

Az érdi asszonyt házából hamis szerződéssel kitúró család ugyanis történetesen cigány származású, és a Jobbik alelnöke nem átallotta ezt a tényt megemlíteni.


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »