“Náci múlt” után sokszínűség: Megint politikai terepre tévedt az IKEA

“Náci múlt” után sokszínűség: Megint politikai terepre tévedt az IKEA

Úgynevezett “náci múlt” ide vagy oda, az IKEA szükségesnek érezte, hogy Svédország után Magyarországon is politikai terepre tévedjen.

(888)

Politikai célzatú üzenetet tett közzé csütörtökön a Facebook-oldalán az IKEA Magyarország, melynek anyavállalata a kissé silány minőségű, otthonszerelős tömegbútoraival vált világszerte ismertté és népszerűvé a tavaly elhunyt alapítójának, Ingvar Kampradnak köszönhetően, aki egykoron a svéd nemzetiszocialista párt lelkes tagja volt.

Hírdetés

Az idők persze változnak, így ma már az IKEA a “náci gyökerei” helyett – érthető okokból – szívesebben hangsúlyozza a vállalat elkötelezettségét a multikulturalizmus és a nyitottság iránt.

“Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő!”

– írták a közösségi oldalukon az LMBTQ-közösségek, vagyis a buzik, transzvesztiták és egyéb ferdehajlamúak házassága és gyermekvállalása kapcsán, bírálva ezzel a hírek szerint Kövér László házelnök véleményét, végső soron pedig a magyar alaptörvényt, mely a házasság fogalmát egy férfi és egy nő kapcsolataként határozza meg.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »