Na végre! Megfeddték az erőszakos, szeméremsértő ratyit

Öt év, a sértett kitartása és kemény nemzeti jogvédő munka kellett ahhoz, hogy a bíróság elsőfokú ítéletével szeméremsértés miatt bűnösnek nyilvánítsa a 2014-ben az akkori Budapest „Pride” idején a keresztény-heteroszexuális ellentüntetők soraiba befurakodó erőszakos szexuális deviánst (LGBT aktivistát), aki szeméremsértő módon nyúlt dr. Téglássy Imréhez, a magzatvédő Alfa Szövetség vezetőjéhez.

Az elkövető bevallott célja az ellentüntetők megleckéztetése volt, de elszámította magát, mert nem úszta meg. Az eljárás során semmilyen megbánást nem tanúsított, de nem számított arra, hogy büntetőbíróság előtt kell felelnie tettéért. Először becsületsértés miatt indult eljárás, amelyben a sértett kutatta fel az elkövetőt, majd sikerült közvádas szakaszba vinni az ügyet.

Igazi nemzeti jogvédő kihívás egy ilyen ügyben a jog eszközével kiállni az értékvédő sértett mellett, megtisztelő, hogy elláthatom jogi képviseletét.

Az elkövetőt a Helsinki Bizottság ügyvédje védi, így jogvédő fronton is markáns értékrendi összecsapás színtere lett az ügy, amelynek ezt a fordulóját az értékvédő-nemzeti jogvédő szövetség nyerte.

Hírdetés

Ugyanakkor a bíróság csak próbára bocsátás intézkedést alkalmazott és az emberi méltóság megsértése miatti sértetti kártérítési igényt más útra utalta.

A cselekmény sokkal súlyosabb minősítést is kaphatott volna: a közösség tagja elleni erőszak bűntett minősített esete valósult meg. A záró perbeszédben már az ügyészség is hajlott ennek elfogadására.

A védelem és az ügyészség is fellebbezett, így a jogi csata másodfokon folytatódik.

Érdemes megnézni az előzményeket és a Turul TV által készített felvételt, amelyben dr. Téglássy Imre sértettel elemezzük az ügyet és vonjuk le a tanulságokat. A lényeg: ki kell állni jogainkért, mert keresztény-nemzeti közösségünkért is tesszük ezt ! A közelgő újabb szexuális deviáns provokációs akciósorozat előtt ez a jogi siker bátorítást adhat minden értékvédőnek.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »