Na ez az az eltérő kultúra: Felgyújtottak egy 14 éves, mozgáskorlátozott lányt

Az indiai gyereket annak a lánynak a rokonai ölték meg, akivel testvére összejött. Megverték, majd benzinnel locsolták le, és meggyújtották

Meghalt egy 14 éves, mozgáskorlátozott indiai lány, akit megvertek, majd benzinnel lelocsoltak és élve felgyújtottak annak a lánynak a rokonai, akivel a megölt gyerek bátyja összejött – jelentette a helyi sajtó. A kislányt bátyja barátnőjének az apja, és a férfi sógora ölte meg, hogy így álljanak bosszút a fiún.

A helyi rendőrség közlése szerint Naina Choursiát vasárnap este támadta meg Bhopal városában található otthonában a két férfi, akik azt akarták tőle megtudni, hol van a bátyja. Amikor közölte velük, hogy nem tudja, verni kezdték, majd egy náluk lévő palackból benzinnel öntötték le.

Hírdetés

A lány megpróbált elmenekülni, de mivel mozgáskorlátozott, ez nem sikerült. A lányt a házban felgyújtották, majd rázárták az ajtót, és elmenekültek. A kislányt a szomszédok menekítették ki az épületből.

Naina másnap, a kórházban halt bele sérüléseibe, de előtte még el tudta mondani a rendőröknek, hogy mi történt. A helyi rendőrség letartóztatta a két férfit.

A beszámolók szerint Naina 21 éves bátyjának barátnője január elsején hagyta ott családját. A 17 éves lány egy hátrahagyott levélben közölte, hogy saját akaratából ment el a fiúval. A lány családja másnap emberrablás miatt jelentette fel a fiút a rendőrségen, ahol kénytelenek voltak foglalkozni az üggyel, mert a lány még nem nagykorú.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »