Na, adjad csak ide a pulóveredet tesó!

A 20 esztendős B. Csabának megtetszett egy pulóver, amit fenyegetéssel rabolt el a sértettől, de nem sokáig örülhetett a zsákmányának.

A police.hu beszámolója szerint a férfi tett feljelentést a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányágon, mivel egy másik férfi Hajdúszovát, Gaál Zsigmond utcán megállította és az öklét mutatva a sértettnek megfenyegette, hogy adja át neki a pulóverét. A sértett a fenyegetés hatására odaadta támadójának a fekete színű, kapucnis felsőt, amit a férfi magára vett és elment a helyszínről. A 38 éves férfi ezután busszal a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra utazott, hogy értesítse a történtekről a rendőröket.

Csaba, az elrabolt pulóverben és lecsúszott nadrágban (Fotó: police.hu)

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként megállapították, hogy a sértett busszal Hajdúszoboszlóra akart utazni, amit lekésett, így a buszmegállóból átsétált a Gaál Zsigmond utcára, hogy ott stoppoljon. Eközben találkozott B. Csabával, aki megszólította, hogy megdicsérje pulóverét és megvegye. A férfi azonban nem akarta eladni az ismeretlennek a ruhát, ezért fenyegette meg őt a helyi lakos.

B. Csabát a rendőrök hajdúszováti otthonában elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elfogásakor azt a pulóvert viselte, amit a megalapozott gyanú szerint a sértettől vett el. A nyomozók lefoglalták a ruhadarabot. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a 20 éves fiatalember ellen zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »