Művészi kerekes erőfelmérő a világbajnokság előtt Gútán

Művészi kerekes erőfelmérő a világbajnokság előtt Gútán

Jelentős nemzetközi viadalnak adott otthont a városi sportcsarnok, ahol immár huszadik alkalommal tartották a teremkerékpárosok szlovák bajnokságát.

A megmérettetésre három ország – Szlovákia, Csehország és Magyarország – mintegy hatvan művészi kerékpárosa mutatta meg tudását. Két pályán több korcsoportban és kategóriában mérkőztek meg, a junior lányok között két négyest is megtekinthetett a szépszámú közönség.

Hírdetés

Hajdú Andrea vezetőedző növendékei több elsőséget szereztek, ám látszott, erős volt a mezőny, hiszen a csehek és a magyarok is sok esetben az élen végeztek. Ez egyébként annak tudható be, hogy mindkét országban profi körülmények állnak a művészi kerekesek rendelkezésére, a gútaiak dicséretére lehet mondani, felveszik a legnagyobbakkal is a harcot és képesek győzedelmeskedni. A szlovák bajnokságon is láthatóak voltak a szépen kiművelt gyakorlatok. A helyi klub junior négyeseinek ez egy újabb lehetőség volt a bizonyításra: óvatosan álltak a feladathoz, de teljes egészében meg tudták mutatni tudásukat. A nemzetközi részvétellel zajló megmérettetés kiváló erőfelmérő volt a december 6-a és 8-a között a svájci Bázelben megrendezendő világbajnokságra.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »