Muszlim katonák ezrei érkezhettek Európába

Muszlim katonák ezrei érkezhettek Európába

Az illegális migránsok áradatát kihasználva iszlamista katonák ezrei érkeztek Európába – véli egy biztonságpolitikai szakértő.

Földi László az állami hírcsatornán beszélt arról, hogy ezek a katonák egy potenciális hadsereg tagjai lehetnek, és ha a kiképzett csapatok kilépnek a „no-go zónákból”, összecsapások lesznek, a hatóságok pedig nem tudják majd kezelni a folyamatot.

„Nemcsak a terrorizmusról, hanem invázióról, támadásról van szó, melynek célja, hogy minél több kiképzőt küldjenek Európába, akik beszervezik a kontinensen élő másod- és harmadgenerációs bevándorlókat” – jelentette ki a szakértő.

Földi László szerint Európa elfoglalásának békés formája is napirenden van. Ennek keretében egy muszlim tömegbázisra alapozva pártokat hoznának létre, és egy kritikus tömeget elérve ezek a muszlim pártok részei lesznek az európai parlamenteknek is – fejtette ki, megjegyezve, ezeket a muszlim pártokat a gazdag olajországokból finanszírozzák majd, és az Európában élő muzulmánok nyilván muszlim pártokra szavaznak majd.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »