Muszlim bevándorlók hordája gyújtogatott Párizsban

Egy most előkerült felvételen jól látható, ahogy arab származású “francia” fiatalok torlaszt állítanak egy busz elé, majd felgyújtják egy Molotov-koktéllal, miközben az kiábálják, hogy “Allahu Akbar”. A felvétel szerdán kezdett terjedni a közösségi médiában. Az esetet egy közeli házból rögzítették, valószínűleg mobiltelefonnal, Párizs Saint-Denis negyedében.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

A videón jól látszik, hogy a busz útjába kukákat tolnak a fiatalok, és így megállásra kényszerítik azt. Jól hallatszik, hogy a fiatalok többször is “Allahu Akbar” kiáltásokat hallatnak, amikor nekiesnek a busznak és megpróbálják betörni az ablakait.

Hírdetés

Miután a busz megállt, a támadók leparancsolták róla vezetőt és az öt utast, majd elkezdtek törni-zúzni. Miután az egyik kontinensfoglaló betörte az elülső szélvédőt, bedobott a vezetőfülkébe egy Molotov-koktélt, amely azonnal lángra kapott.

A negyedben állandóak a zavargások. A legsúlyosabb eset 2005-ben történt, amikor a bevándorlók több ezer autót gyújtottak fel. Habár ennyire súlyos incidens a következő években nem történt, de a rohamrendőrök már úgy ismerhetik Saint-Denis-t, mint a tenyerüket. A Molotov-koktélos támadás sem egyedülálló, legutóbb 2010-ben történt hasonló.

A mostani esetben senki sem sérült meg.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »