Muskó Péter váltja Aranyosi Pétert a férfi asztalitenisz-válogatott élén

Muskó Péter váltja Aranyosi Pétert a férfi asztalitenisz-válogatott élén

Öt év után távozik posztjáról Aranyosi Péter, a magyar férfi asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya, a helyét Muskó Péter veszi át.

Muskó Péter

Muskó Péter – moatsz.hu

Hírdetés

A magyar szövetség keddi hírleve emlékeztet arra, hogy Aranyosi Péter 2015-ben vette át a csapat irányítását, és – Majoros Bencével, Szudi Ádámmal, Ecseki Nándorral, valamint Lakatos Tamással – sikerült leraknia egy fiatal, biztató jövő előtt álló gárda alapjait.

Aranyosi Péter

Aranyosi Péter – moatsz.hu    

Az egészségi okok miatt távozó szakember feladatait Muskó Péter veszi át: a korábbi válogatott játékos – aki nyert országos bajnokságot és Top 12-versenyt is – trénerként is szerzett már tapasztalatot a nemzeti csapatnál, miután az utóbbi években Bátorfi Zoltán segítője volt a női válogatottnál.
   
Muskó Péter munkáját a következő hónapokban csapatmenedzserként Zwickl Dániel fogja segíteni. A korábbi olimpikon főállásban a Nemzetközi Teqball Szövetség sportoperációs menedzsereként dolgozik, és ezt a munkáját ugyanilyen formában folytatja is, így az asztalitenisz-válogatottal kapcsolatos feladatait a szabadidejében látja el, egyelőre ideiglenes jelleggel, június 30-ig.
   
A Magyar Asztalitenisz Szövetség jelezte: más szerepben ugyan, de továbbra is számít Aranyosi Péter szakértelmére.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »