Multifunkcionális ruhaállványok

Multifunkcionális ruhaállványok

A praktikusan kialakított ruhatárolással sok időt takaríthat meg reggelente. Nem kell korábban kelni, nem kell kapkodni, nyugodtan készülődhet, ha minden kéznél van. Az így megtakarított plusz időt alvással is töltheti.

A ruhainasra kikészítheti előző este a ruháit, így sokkal gyorsabb lesz a reggeli készülődés. Ha ruhatára túlnőtte a szekrényt vagy a gardróbot, és gyors megoldásra van szüksége, akkor a ruhaállványok lesznek segítségére, melyek gyorsan összeszerelhetők és mozgathatók.

Az otthona bármely részén használhatja

A gurulós ruhaállványok elférnek otthona legkisebb helyiségében is. Mivel az áruk rendkívül kedvező, töredéke egy szekrénynek, több pénze marad az új holmik beszerzésére. Az összeszerelésük gyerekjáték és egy mozdulattal oda guríthatja, ahol épp szükség van rá.

Praktikusan és átlátható módon tudja tárolni rajtuk a ruháit. A MÖBELIX dekoratív és funkcionális állványai ideális megoldást jelentenek, ha a legkedvesebb és leggyakrabban hordott ruháit szeretné egy helyen látni.

Kapszulagardróbként tökéletes megoldás. A kevesebb néha sokszor több! Egyszerűsítse le a ruhatárát, mert pénztárcabarát, környezetkímélő, helytakarékos és stresszmentes is egyben. Törekedjen arra, hogy kevesebb, de jobb minőségű, egymással többféle módon kombinálható alapdarabokból építse fel a ruhatárát, melyet egy ruhaállványon egyszerűen tárolhat.

Akár a hálószobában is használhatja, vagy a gyerekszobában is jó szolgálatot tesz. Sőt az előszobában, fogas helyett is használható a kabátok elegáns tárolására. Ha az alsó részén polccal ellátott változatot választ, akkor még a cipők elhelyezése is megoldott.

Hírdetés

Strapabíró, stabil állványok

A ruhaállványok erős anyagból készülnek, többnyire krómból és acélból, annak érdekében, hogy elbírják a rájuk akasztott ruhaneműk súlyát. Követelmény, hogy stabilan álljanak a padlón, tartósak legyenek.

Mielőtt ruhaállványt választ, érdemes átgondolni, hogy gyakran fogja-e mozgatni, vagy fix helyen fogja tárolni. Ha szeretné változtatni a helyét, akkor mindenképpen a gurulós állvány lesz az Önnek megfelelő.

Az előszoba nélkülözhetetlen eleme

A bejárati ajtó mellett elhelyezett ruhaakasztó vagy állvány egyetlen egy otthonból sem hiányozhat. Hazaérkezve az első dolgunk, hogy az előszobában felakasztjuk rá a kabátunkat. Praktikus olyan típust vásárolni, melynek minél több akasztója van, hiszen ha vendégek érkeznek, akkor az ő kabátjaiknak is kell a hely.

Ruhainasok az öltözködés praktikus segítői

A hálószoba funkcionális és egyben divatos kiegészítője a szobainas. A szoba stílusához igazítva választhat akár sötétre pácolt cseresznyefa, fehér króm vagy akár bambuszból készült változatot is.

Ha este gondosan kikészíti rá a másnap viselni kívánt ruhadarabokat, akkor gyűrődésmentesen várják reggel. Gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a reggeli készülődést, hiszen nem kell a szekrény előtt állva azon gondolkozni, hogy mit vegyen fel.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »