MTVA-botrány: Schiffer leckézteti az ügyészséget | 24.hu

Vége lenne a sajtószabadságnak!

Schiffer András véleménye a törvényekkel nem igazolható!

Schiffer úgy gondolja, hogy az ellenzéki képviselők MTVA Székháza előtt és Székházban folytatott akciójáról Ügyészség tévesen határozott, Schiffer szerint a fegyveres őrök és az MTVA vezetői is törvényt sértettek, a rendőrök hibáztak.

Kezdjük Schiffer vélekedésének a végével.

A rendőrök akkor mehettek volna be az MTVA Székházába, ha a tűzriadó valóban fenn állt volna, vagy ha segélyhívást kapnak, hogy a Székházban valaki, tegyük fel Varjú képviselő öngyilkosságot kíván elkövetni. Sokat veszített volna a kormányoldali többség, ha Varjú képviselő végez magával. Amíg a fütyülős képviselő van, az ellenzéknek nincs esélye előbbre lépni.

Az MTVA vezetőinek a munkaideje az ellenzéki képviselőknek az MTVA Kunigunda 64 szám alatti Székháza előtti akciója megkezdésekor lejárt. Tegyük fel, hogy az MTVA vezérigazgatója Papp Dániel túlórázott volna és jelen van a Székházban. Papp Dániel vezérigazgatónak nincs mandátuma a pontok beolvasására utasítást adni, a közszolgálati médiaszolgáltató M1 csatorna műsorát végzők termébe belépnie.

Az MTVA Székházában a vagyonőrök elől járója a vagyonőrök parancsnoka.

Hírdetés

A képviselők jogállásáról szóló törvényben nem szerepel az, hogy egy képviselő, hová léphet be és hová nem.

A reális zöldek úgy gondolják, hogy Képviselő a reális zöldek elnökének engedélye hiányában a reális zöldek irodájába nem léphet be.

A reális zöldek úgy gondolják, hogy a reális zöldek által alapított „Reális Zöld Valóság” című internetes újság szerkesztőségét senki, képviselő sem kérheti, kötelezheti valaminek, pontjainak a közzétételére.

Ennek az ellenkezője a sajtószabadság végét jelentené.

MTVA-botrány: Schiffer leckézteti az ügyészséget | 24.hu

https://24.hu/kozelet/2019/01/24/mtva-botrany-schiffer-leckezteti-az-ugyeszseget/amp/


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »