Mourinho tombolt, le kellett fogni, a 96. percben egyenlített a Chelsea (videó)

Mourinho tombolt, le kellett fogni, a 96. percben egyenlített a Chelsea (videó)

A Chelsea drámai végjátékban, a 96. percben egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott Londonban a Manchester Uniteddel.

A hazai csapat szerzett vezetést Antonio Rüdiger jóvoltából a 21. percben, de a szünet után az MU fordítani tudott: Anthony Martial az 55., majd a 73. percben is betalált. A Chelsea már a vendéggólok előtt is több helyzetet alakított ki, aztán a hajrában is nagy erőkkel rohamozott, de csak a hatperces ráadás utolsó percében sikerült egyenlítenie úgy, hogy előbb a kapufáról pattant ki a labda, majd David de Gea mutatott be nagy bravúrt, végül Ross Barkley közeli bombájánál már ő is tehetetlen volt.

Hírdetés

José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője igyekezett nyugodtan tudomásul venni, hogy régi sikereinek színhelyén az utolsó pillanatban úszott el csapata számára a győzelem, de aztán az ellenfél stábjának egyik tagjának provokációjára mégis ugrott, több ember fogta vissza őt a játékoskijárónál.
 

A Manchester United Sir Alex Ferguson vezetőedző 2013-as visszavonulása óta nem nyert a Stamford Bridge-en, öt vereség és két döntetlen a mérlege. A Chelsea viszont az eredményes hajrával megőrizte veretlenségét, és a klub történetében harmadszor áll kilenc fordulót követően is vereség nélkül. A 2005/06-os idényben – éppen Mourinhóval a kispadon -, valamint a 2014/15-ös szezonban is bajnoki címmel zárt ilyen kezdés után.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »