Mostantól sokkal többet tud a Futár applikáció

Mostantól sokkal többet tud a Futár applikáció

A fejlesztés nem áll le, jön az „azonnali hírek” funkció is.

Újabb funkcióval bővül a Futár-alkalmazás: a hétfői frissítés után már a MÁV-HÉV adatai is valós időben jelennek meg a felgyorsult applikációban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A MÁV-HÉV-adatok megjelenésének köszönhetően az applikáció felhasználói egyszerűbben tervezhetik meg az utazásukat – írták.

A tervek szerint a közeljövőben már az eseti utazáshoz igénybe vehető vonaljegy is elérhető lesz a mobiljegyben – tették hozzá.

Előreláthatóan még az idén megjelennek majd a BKK Info aktuális hírei is az applikációban.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

A jövő év elején további fejlesztések várhatók. Elérhető lesz a többi között a kerékpáros útvonaltervezés, valamint a valós idejű újratervezés is, a megosztáson alapuló közlekedési eszközöket választók pedig térképen kereshetik meg a gyűjtőpontokat – áll a közleményben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »