Most dől el, kik voltak 2016 legjobb sportolói

Cikkünk folyamatosan frissül…

Csütörtök este fél nyolckor kezdődik az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála, amelyen kiderül, hogy a kilenc kategóriában a legtöbb szavazatot kapó három-három jelölt közül ki léphet fel a Nemzeti Színház színpadára, hogy átvegye az elismerést. Az eseményen két életműdíjat, valamint az év góljának járó elismerést is átadják.

A jelen és a múlt kiváló sportolói este hattól folyamatosan érkeztek, a legnagyobb érdeklődés nem meglepő módon Hosszú Katinkát övezte, aki nagyjából negyed órán át osztogatta az aláírásokat és állta a szelfikérők ostromát a bejárat előtt. Ott edző-férje, Shane Tusup, bent pedig még édesanyja is készített róla felvételeket mobiljával. A szerkesztőségek fotósainak egy Koszonjuk szepen-nel nyugtázta az amerikai tréner az érdeklődést.

A tíz kategóriában 370 sportújságíró voksolt, amire 59 éve nem volt példa a hazai szavazáson. A győztesek a Herendi Porcelánmanufaktúra jóvoltából az eseményre készített egyedi trófeát kapnak. A Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai 1958 óta szavaznak az év legjobb sportolóira, edzőire.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »