Most a PSD-s Ciolacut csípték el, amint egy népes asztaltársasággal maszk nélkül vacsorázott

A Digi24 hozta le azokat a fotókat, amelyen Marcel Ciolacu PSD elnök látható egy tíz fős asztaltársaság körében, egy buzói panzió éttermében. A gond az, hogy a jelenleg érvényben lévő, a koronavírus terjedését megelőző intézkedések szerint legtöbb hat személy ülhet egy asztalnál, a társaság természetesen nem hord maszkot, és a távolságtartásra sem figyel. A fényképeket szombat este rögzítették.

A hírtelevízió értesülései szerint ismeretlen személyek jelentették az ügyet a rendőrségnél, akik a kiszállást követően már hűlt helyét találták a társaságnak, a hivatalos közlemény szerint csupán három személy tartózkodott a helyszínen, további három személy pedig egy elkülönített, zárt részen.

Hírdetés

A rendőrség megállapította, a személyzet nem tartotta be az egyéni intézkedésekre vonatkozó szabályokat, továbbá ismételten figyelmeztették a turisztikai egység vezetőit, hogy milyen intézkedések vannak érvényben. A közleményben hozzáteszik, hogy a helyszínen készült fotókat figyelembe véve további vizsgálatot indítanak.

Nem ez az első eset, hogy magasrangú politikusokat fényképeztek le olyan körülmények között, amikor súlyosan sértik az elrendelt intézkedéseket. Nagy port kavart májusban például a miniszterelnökről és más kormánytagokról készült fotó, amint egy kormányirodában maszkok nélkül alkoholos italokat fogyasztanak, illetve dohányoznak. (digi24, hírszerk.)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »