Mosoda – Egyenesen

Adás:
2018. március 14., szerda, 19.00.
2018. március 15., csütörtök, 00.30.
2018. március 15., csütörtök, 13.05.

Mosoda
Sok az ismeretlen a Kósa-egyenletben, de a legtöbben abban már egyetértenek: a Kósa-botrány a pénzmosás vagy a piacbefolyásolás gyanúját is felvetheti. Az sem világos, hogy ki fizette a gigantikus közjegyzői illetéket, és egy ekkor megbízásról miért nem tudott a közjegyzői kamara. Vendégünk a Transparency International jogi igazgatója, Ligeti Miklós.

Csengernyi pénz
Vizsgálóbizottságot kezdeményez a JOBBIK a Kósa-ügy miatt. A kérdések ugyanis csak szaporodnak, de válaszok nincsenek, maga Kósa Lajos pedig szabályosan menekül a sajtó elől. A Kósa-dosszié újabb részleteivel érkezik hozzánk a Jobbik alelnöke, Volner János.

Cégháló
A Cívishír azt írja, hogy a rejtélyes csengeri nőnek többségi tulajdona van egy olyan cégben, amelyet Kósa egyik bizalmas barátja vezet. A szálak kuszák, mégis mind Debrecenbe vezetnek. A tisztánlátást segítheti a DK debreceni politikusa, Varga Zoltán Imre.

Hurokban

Kósa Lajos vagy az évszázad botrányhőse vagy az ország egyik legnagyobb lúzere – állítják a szocialisták. Az mindenesetre furcsa, hogy a miniszternek csak most, 6 év elteltével, a kamerák kereszttüzében jutott eszébe, hogy feljelentést tegyen. A stúdióba várjuk a szocialista Harangozó Tamást.

Lementek kutyába
Nem várt helyről kapott hatalmas elismerést a Kétfarkú Kutya Párt. A viccpárt plakátjait a volt köztársasági elnök, Sólyom László dicsérte meg, de hozzátette, hogy a Fidesz nemlétező ellenségképét a kétfarkúak sem tudták überelni. Ha a Fidesz lemegy kutyába, akkor még a Kutya Párt számára is verhetetlen? Megkérdezzük Kovács Gergely elnököt.

Vélemény
Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint mától ügyvezető kormányként kellene funkcionálnia az Orbán-kabinetnek. Karácsony Gergely azt is követeli, hogy Kósa Lajos távozzon a közéletből, és hogy a kormány már semmilyen közpénzzel kapcsolatos döntést ne hozzon. Kálmán Olga erről is beszélget Para-Kovács Imrével és Németh Péterrel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »