Morvai: Politikusbűnözők ülnek az EP-ben

Az Európai Parlament végre napirendjére vette a devizahitelek kérdését, Morvai Krisztina az Európai Parlament független képviselője megdöbbenésének adott hangot, miszerint kötelességszegési eljárást indítanak Horvátország ellen, mert az az adósok oldalára állt.

Az EP-képviselő üdvözölte, hogy az Európai Parlament foglalkozik végre a devizahitelesekkel. Morvai Krisztina úgy gondolta, az eurokraták is megsokallták a jogfosztott, becsapott „devizaadósok” szenvedéseit, s végre hatékony megoldást ajánlanak.

Döbbenetére más volt az ok: a bankársimogató politikusbűnözők kötelességszegési eljárást akarnak indítani Horvátország ellen, amiért az az adósok mellé állt a bankokkal szemben.

Morvai Krisztina ezúttal is csupán másfél percet kapott, véleményét tehát nem tudta cizelláltan körülírni. A címzettek pedig aligha tudják az ablakba kitenni.

„Szégyen és gyalázat, amit az Európai Unió művel, (a politikusok) össze vannak fonódva a szervezett bűnözői hálózatokkal, a gazdasági bűnözőkkel. Önök mint politikai bűnözők totális maffiát alakítanak” – emelte ki felszólalásában az EP-képviselő, majd hozzátette: „hogy mernek maguk tükörbe nézni, szégyelljék magukat!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »