MÖM: mentsünk meg egy magyar családot!

MÖM: mentsünk meg egy magyar családot!

Alább olvasható a szervezet felhívása:

Annamária ma azon kevesek közé tartozik, akiknek állandó, bejelentett munkahelye van/volt. Már szerencsésnek is mondható, ennek ellenére nem élt családjával fényűző életet, boldogok voltak egészen a tragédia napjáig.

Aznap ugyanabban az időben, a megszokott rutinnal érkezett munkahelyére és tette a dolgát, addig a pillanatig, amíg a hidraulikus prés munka közben meghibásodott, és a karjára zuhant. Az akkor már önálló életet élő gép teljesen szétroncsolta a karját.

A munkahelyi baleset öt éve történt. Nem túlzás, de szinte az egész testét összeszabdalták erek, izmok, csontok pótlásáért, és karja a hatvanegy műtét után is változatlan állapotban van. Az iszonyú fájdalom nemcsak a karjában, a lelkében is egyre erősödik, hiszen a fizikai fájdalom miatt dolgozni sem otthon, sem munkahelyen nem tud. Gyakorlatilag a roncsolt, agyonműtött keze használhatatlan. Talán ennél hatalmasabb az a lelki fájdalom, amely abban akadályozza, hogy családját megölelje, három gyerekét karjába zárva vigasztalja. Az élete már nem teljes.

A trauma fokozódik. Mivel dolgozni nem tud, férje minimális jövedelméből élnek öten. Természetesen a segítség itt sem jön azoktól az intézményektől, akiknek ilyen esetekben ez kötelességük lenne.

Ők „csak” egy átlagos magyar család, akiknek támogatás és segítség nem jár, hiszen eddig is itt éltek, fizették az adót és járultak hozzá a minden társadalmat megillető kötelezettséghez.

Igaz, ők nem keltek át egy tengeren, randalírozták végig egész Európát, követelve jogaikat, ők nem kaptak 210 ezer forint támogatást.

A segítség ígérete Németországból érkezett, ennek hiánya, ami még a reményteli műtéthez szükséges, négyszázezer forint.

Ha a magyar állam tehetetlen, és nem érzi felelősségének ezt a magyar családot megmenteni, akkor, mint számtalan esetben, ezt nekünk kell megtennünk. Addig, amíg van akin segítsünk!

Majd egyszer, talán nem is olyan sokára, eljön az a nap, amikor mindenkire szükség lesz! Magunknak, nekünk, magyar embereknek. Szükség lesz a józan eszére, a hitére. az emberségére és két dolgos, ölelő karjára!

Annamária egy magyar ember közülünk, segítsünk most egy emberként neki!

Reményeink szerint a MÖM tótkomlósi szervezete a hétvégén megtartott jótékonysági koncerttel útjára indította Annamária és családja megsegítésére irányuló figyelmet. Még négyszázezer forint hiányzik a németországi műtéthez, amely minden értelemben megmentheti Annamáriát és a családját. A sok kicsi segítség is sokat érhet most!

Amennyiben tud segíteni Annamáriának, az alábbi számlaszámon megteheti:

Számlatulajdonos: Tarr Annamária
K&H bank
szàmlaszàm:10402544-86695757-54551001
nemzetközi: IBAN HU59 1040 2544 8669 5757 5455 1001


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »