Molnár: Van ügy

Molnár: Van ügy

Bár az Alkotmányvédelmi Hivatal nyitott lett volna egy részletes belső vizsgálatra a nemrég sajtóhírek szerint zsarolással beszervezni próbált újságíró ügyében, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagjai leszavazták a javaslatot – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Molnár Zsolt.

A bizottság szocialista elnöke szerint „van ügy”, mert az ülésen kiderült, indokolt volt a hivatal vizsgálódása az újságíróval kapcsolatban, a módszerek azonban kérdésesek. „Még akkor is, ha okom van feltételezni, hogy alapvetően igazat mondhattak, de az ördög mindig a részletekben bújik el, és az lett volna a korrekt, ha ezt megismerhetjük. Ezért mondom, hogy van ügy és egy olyan élethelyzet állt elő, amikor a szolgálatoknak egyébként helyesen, lépniük kellett, csakhogy jól tették-e ezt, jogszerűen tették-e ezt, nem terjeszkedtek-e túl a törvényen, megfelelő megoldást választottak-e. Erre nem kaptunk választ” – fogalmazott a politikus.

Tekintse meg a Molnár Zsolttal készült teljes beszélgetést:

Németh Szilárd, a bizottság alelnöke szerint a megjelent vádakat a hivatal és a Belügyminisztérium is cáfolta. Bővebben >>>


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »