Molnár: Nincs Soros-terv, nincs nemzetbiztonsági kockázat

A Soros-terv bizonyítékainak hiánya adta a nemzetbiztonsági bizottság ülésének csütörtöki témáját – mondta a testület szocialista elnöke. Molnár Zsolt szerint ismét kiderült, hogy nincsen Soros-terv. Hozzátette azt is, hogy egyáltalán nincs az ügynek nemzetbiztonsági kockázata.

„Kizárólag azt ismertük meg a zárt ülésen, hogy hogyan és miként működnek Magyarországon illetve Európa-szerte a Soros Györgyhöz köthető civilszervezetek, amelyeknek a létét eddig is ismertük, és azt is, hogy ezeknek a politikai stratégiájuk az nem illeszkedik a kormányéba. Ebben ellentétek vannak, azonban az ügynek inkább filozófiai, mint nemzetbiztonsági vonatkozásai vannak, ezért elfogadhatatlan az, amit a kormánypártok csinálnak, folyamatosan Soros-tervről beszélnek” – emelte ki az ülés után Molnár Zsolt.

A szocialista bizottsági elnökkel szemben a fideszes Németh Szilárd lát nemzetbiztonsági kockázatot a Soros-hálózatban. Erről azonban részleteket nem közölt, mondván, a jelentést 20 évre titkosították.

„Beszámoltak a szolgálatok, hogy a kormány elé, hogy került a Soros Györggyel kapcsolatos jelentés. Ez szintén nagyon tanulságos volt. És számomra teljesen egyértelmű a történet. Nyilván erről nem tudom önöket tájékoztatni, mert 2037-ig ez egy titkos jelentés” – nyilatkozta a bizottság alelnöke.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »