MLSZ: augusztus 19-től kaphatók a jegyek a budapesti vb-selejtezőkre

MLSZ: augusztus 19-től kaphatók a jegyek a budapesti vb-selejtezőkre

A magyar férfi A-válogatott szeptemberben három vb-selejtezőt játszik, ebből kettőt hazai pályán, a Puskás Arénában: szeptember 2-án Angliát, szeptember 8-án Andorrát fogadja. E két találkozóra augusztus 19-től lehet kombinált jegyeket vásárolni – jelentette weboldalán a Magyar Labdarúgó-szövetség.

A két hazai mérkőzésre szóló kombinált belépők értékesítése augusztus 19-én, 10 órakor kezdődik, és a készlet erejéig tart. A kombinált jegyek kedvezményes áron válthatók meg, ez az árkedvezmény nem vonható össze az Szurkolói Klub-tagok számára elérhető kedvezménnyel. A kombinált jegyeket bárki megvásárolhatja, nem szükséges hozzá SZK-tagsággal vagy szurkolói kártyával rendelkezni.

Hírdetés

Abban az esetben, ha a két mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak belépők, augusztus 23-tól a mérkőzésekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, és itt elsőbbséget élveznek a klubtagok. Első körben, augusztus 23. és 26. között a Szurkoló Klub tagjai vásárolhatnak belépőket a szokásos 20%-os kedvezménnyel. Augusztus 26-tól válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Bővebb információk az mlsz.hu oldalon érhetők el.

mlsz.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »