MKÖ: Bugár Béla ismételten olyat ajánl, amit nem tud teljesíteni

MKÖ: Bugár Béla ismételten olyat ajánl, amit nem tud teljesíteni

Reagált a Magyar Közösségi Összefogás Bugár Béla mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Az MKÖ szerint Bugár megint olyat ígért, amit képtelen betartani.

Bugár Béla mai pánikoló sajtótájékoztatója azt bizonyítja, amit nyilván a Most-Híd is érez: partnerek és esély nélkül maradt – áll az MKÖ nyilatkozatában, kiemelve, hogy a jobboldali pártok sorra zárkóznak el a Most-Híd elől, és legutóbb már Robert Fico is Bugár ellen nyilatkozott. Ezért nem tudja betartani, amit mai sajtótájékoztatóján ígért, miszerint kormánypozícióba kerüljön.

„Koalíciós potenciálja egyedül a Magyar Közösségi Összefogásnak van, minket fogadnak el jobboldali partnereink és közös kormányzásra készülünk. Ezért a 22-es listára leadott szavazat nem vész el, kormányzást fog érni”

áll az MKÖ közleményében. Kijelentették, hogy Bugár Béla nincs tisztában a realitásokkal, ha az MKP-val közös platform létrehozásáról beszél a választások után.

Hírdetés

Nem ennyire elutasító azonban az MKP elnöke, Menyhárt József. Menyhárt az MKÖ nevében tárgyalna Bugárral a választások után, hozzátette azonban, hogy ez a Most-Híd kétségbeesett segélykiáltása.

Bugár az utolsó szalmaszálba kapaszkodik: 8 nappal a választások előtt próbál zavart okozni az MKP-s körökben

Bugár ma azt ajánlotta az MKP-nak, hogy a Most-Híd bejutása és esetleges kormányszereplése esetén pozíciókat és “hatalommegosztást” kínálna fel az MKP-nak a kormányban. A vegyespárt elnöke szerint a Most-Híd esélye nagyobb a bejutásra, ezért a “mindent meg kell tenni”, hogy a Most-Híd jusson be a törvényhozásba.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »