Mit enged és mit nem enged „a Viktor”?

Rubovszky György képviselőként képviselőtársának közügyekről a Parlamentben tett beismerő szavai („magánbeszélgetése”) alapján már világos, hogy Magyarországon mindent Orbán Viktor dönt el egy személyben.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hatévnyi Fidesz-kormányzás után látható, hogy „a Viktor” engedi a mértéktelen korrupciót, 4 millió magyar mélyszegénységben tartását, az egészségügy és az oktatás tönkretételét, a terrorgyanúba keveredett arab üzletemberekkel bizniszelést, az értelmetlen stadionépítéseket.

Ugyanakkor „a Viktor” nem engedi nem csupán Áder János újraválasztását, de nem engedi a Quaestor-ügy feltárását, az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát, a politikusi hozzátartozók vagyonnyilatkozatának nyilvánossá tételét, az offshore-lovagok elleni fellépést és az „elmúltnyolcév” elszámoltatását sem.

Rubovszky György szavai bebizonyították, hogy a magyar politikai döntéshozatalt a Fidesz Orbán Viktor kiskirályságává züllesztette, országgyűlési képviselők helyett pedig csupán gombnyomogató biodíszletek ülnek a kormánypárti padsorokban. Felszólítjuk a Fidesz és a KDNP képviselőit, hogy ilyen viselkedés helyett viselkedjenek választóikért, képviseltjeikért felelős politikusként. Akkor is, ha „a Viktor” nem engedi!

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »