Miről beszéljen egy miniszterelnök, akinek a munkájával egyre kevesebben elégedettek?

Miről beszéljen egy miniszterelnök, akinek a munkájával egyre kevesebben elégedettek?

Orbán Viktor miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában, amelyet az állami pénzből fenntartott Kossuth Rádió 180 perc című műsorának elfogulatlan riportereinek szokott adni, újból tanúbizonyságot tett arról, hogy 2016-ban a magyar belpolitika csakis a migrációról fog szólni. Történjen bármi a kerítésen innen!
 

Igaz, mindez a kormányfő sajátos, teátrális stílusában tényleg meggyőző, hiszen ilyen mondatokkal operál, az Európai Unió bevándorlás-politikája kapcsán:

“Jobb külön-külön cselekedni, mint együtt tétlennek maradni”.

Nézzük, mit tartott fontosnak a magyar néppel közölni Orbán Viktor, egy olyan párt miniszterelnöke, amelynek a népszerűsége folyamatosan csökken

– legalábbis ezt erősítette meg két közvélemény-kutatás is gyors egymásutánban (Medián, Iránytű).

Magyarország volt az első nemzetállam, amely önállóan cselekedett, ezért ma Magyarország a legvédettebb állama az EU-nak, amely viszont tétlen.

A migránsokkal szembeni hazai védekezés teljes költségét Magyarország állja, az EU nem segít.

Magyarország nem enged be a területére senkit ellenőrzés nélkül.

Nem csinálunk Európát(!!! – a szerk) Magyarországból, ez egy biztonságos hely marad: “Itt nem lesznek kerítésáttörések, bevándorlózendülések, felgyújtott menekülttáborok, és nem fognak vadászni mindenfajta bandák magyar nőkre, a feleségeinkre meg a lányainkra”.

(Arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy ha ilyesminek akárcsak a jelét látják, akkor azt csírájában el kell fojtani, meg kell torolni).

Görögország megsértette a schengeni megállapodást, beengedte és a nyakunkra küldte a menekülteket.- Nem írtam alá semmit, és nem is fogok aláírni semmit, ami kötelező kvótára vonatkozik, legyen az állandó vagy egyszeri.

Egy stabil, kiegyensúlyozott Szlovákiára van szükség, amellyel Magyarország szövetségben lehet, ezért a felvidéki magyaroknak a választási részvételre buzdított.

S hogy ne tartsunk attól, hogy leépíti a rendszert kijelentette azt, is hogy

“Andy Vajna nevét nem tudjuk megkerülni, aki az egyik legbátrabb magyar”,

hiszen vállalta azt a munkát, hogy ebben a darázsfészekben (a magyar filmgyártás – a szerk.) megpróbál békét(!), igazságosságot(!!) és alkotó légkört(!!!) teremteni(!!!!).

S ennek a teremtő folyamatnak “nagy hegycsúcsa a Saul fia”

Ön miről kérdezte volna a migráción kívül a miniszterelnököt?

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »