Mirkóczki: Ezek után nem tudok elképzelni olyan szituációt, amit ne tudnánk túlélni

Mirkóczki: Ezek után nem tudok elképzelni olyan szituációt, amit ne tudnánk túlélni

Ha a Rágalominfó sikerét időben lehet mérni, mindenképpen eredményesnek mondhatjuk a kezdeményezést, ugyanis Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő és Szilágyi György, a párt szóvivője másfél órán keresztül válaszolt a megjelent újságírók kérdéseire.

Az előzetesen várt sajtóorgánumok tiszteletüket is tették. A Jobbik belső ügyeiről és a távozó tagok rágalmazásairól frappáns és kevésbé frappáns kérdésekkel állt elő a HírTV, az Echo TV, az M1, a Pesti Srácok és a Magyar Idők.

Mirkóczki Ádám elmondta, hogy azért is nagyon fontos, hogy tisztázzák az ilyen ügyeket, mert a kormánypárti sajtó részéről a rágalmak folyamatosan jelen vannak és eljutnak az emberekhez, de az, amikor bíróság előtt születik egy ítélet arról, hogy egy sajtóorgánum hazugságot állított már nem kap akkora médiavisszhangot.

A Jobbik kommunikációs igazgatója kijelentette, hogy a bűntetőjogi kategóriába eső rágalmak miatt továbbra is feljelentést fognak tenni, ahogy tették azt korábban is, és már 150 megnyert sajtóper bizonyítja az igazukat.

Hírdetés

Elmondta továbbá, hogy a frakcióból nem számítanak több kilépőre, és hogy az ellenük irányuló támadások csak még inkább összekovácsolták a közösségüket, ami majdnem 13 ezer tagot számlál és a választókerületi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy ennek legnagyobb része aktív.

“Ezek után nem tudok elképzelni olyan szituációt, amit ne tudnánk túlélni” 

– jelentette ki a politikus, aki arra a felvetésre, hogy nem kellene-e önkritikát gyakorolniuk azt felelte, hogy megtették és arra jutottak, hogy “óriási hibát követett el a Jobbik mindenkori vezetése” a humánpolitikájuk tekintetében, aminek most élik következményeit.

A Rágalominfót minden pénteken ketten tartják majd, a párt egyik szóvivője és egy képviselő.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »