Minősített emberöléssel akarják megvádolni a fagyállós gazdát

Életfogytiglant is kaphat a magyar, ha tulajdonát védi a sáskahadtól

Megkezdődött csütörtökön annak a vácszentlászlói magyarnak a pere, aki a vád szerint 2013-ban úgy próbálta megakadályozni meggyborának ellopását, hogy fagyállót öntött bele, ezzel azonban egy cigánybűnöző (az MTI megfogalmazásában „fiatalember”) halálát okozta.

V. Pál Gyulát – gyilkossá minősítené a „tisztelt” bíróság, amiért elege lett a mindent elpusztítók garázdálkodásából.

A Budapest Környéki Törvényszék szóvivője közölte: a vád szerint 2013 októberének első felében ismeretlenek különböző tárgyakat loptak el az akkor 37 éves vácszentlászlói férfi udvaráról. Mint utóbb kiderült, a későbbi sértett is többször bemászott a kertbe, hogy a pincéből meggybort vigyen el. A „vádlott” észrevette, hogy dézsmálják a borát, ezért elhatározta: megleckézteti a tolvajt. 2013. október 24-én a benzinkúton öt liter fagyállót vásárolt, amelyből egy-két litert a meggyboros hordóba töltött.

A tolvaj cigány október 25-én ismét lopott a borból, és ismerőseinek is adott belőle. A fagyállótól ketten enyhe lefolyású etilén–glikolmérgezést szenvedtek. A „fiatalember” viszont – akiről kiderült, hogy a meggybor után még dizájnerdrogot is fogyasztott – súlyos mérgezéssel került kórházba, és pár nap múlva heveny veseelégtelenségben feldobta a talpát.

A folytatás, illetve a teljes cikk az előzményekkel elérhető ITT !

Forrás: kuruc.info.hu

sokkaljobb-kommentár: Az elsőfokú ítélet hét év börtönbüntetésről szólt, amit országos felháborodás követett. Az ügyészség is túlzónak találta az ítéletet, és enyhítésben reménykedhetett a dolgos magyar. Most azonban hidegzuhany következett: ha lenne még halálos ítélet, talán ki is végeznék! Minősített emberölés egy munkára foghatatlan alkoholista tolvaj halála miatt, ami azért következhetett be, mert a család nem hívott hozzá orvost!

Szerbiában a hat temerini fiú 64 év börtönt kapott azért, mert szájon vágtak egy szerb drogdílert, aki a bíróságon még elmondta, hogy ő azt a pofont megérdemelte. Egy közülük még mindig börtönben van. A magyar érdekképviselet, illetve a délvidéki magyar párt nem tett értük semmit, de a magyar külügy sem.

A boros gazdának nagy esélye van arra, hogy a szegedi Csillagba kerül a gyilkosok közé, ahonnan élve már nem fog kijönni. A magyar ember a legkiszolgáltatottabb a saját hazájában. Ha még ez az egyáltalán, mert már azt is mások mondják meg, hogy kiről nevezhetünk el utcát vagy teret. Le lett a magyar társadalom kiskorúsítva, ami annak a következménye, hogy birka módjára mindent eltűr!

Amikor az ügyészség még másképp látta tényeket… Vajon ki szólt bele az ítéletbe? Erről ITT

Békéscsaba, 2016. április 11.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Mint nagycsütörtökön Ferenc pápa néhány menekült lábát, olyan igyekezettel próbálja mosdatni a hazai ügyészségi és bírósági vezetők már alig-alig létező szakmai hitelességét a kormánypárti sajtó. Persze minden oka meg is van rá. Elég, ha csak néhány példát említünk az elmúlt hat év szégyenteljes igazságszolgáltatási „eredményeiből”. A tíz életet követelő vörösiszap katasztrófa, az emberi sorsok tucatjait tönkretevő 2006-os rendőri visszaélések, a Hagyó- és a fővárosi perekben született felmentő vagy felmentéssel felérő ítéletek, a megismételt, időhúzásra játszó Biszku-, Szilvásy- és Kulcsár-ügyek mind-mind a magyar jogrendszer, és annak vezetőinek személyes kudarcát jelzik.” (Részlet a Szerecsenmosdatók című cikkből)

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »