Mindenkit vár a legnagyobb olimpiai szurkolói központ

Mindenkit vár a legnagyobb olimpiai szurkolói központ

Budapest belvárosában megnyílt az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja. A versenyeket a 35 négyzetméteres kivetítőnek köszönhetően a környékről is követni lehet. A kisgyermekeknek játszósarkot alakítottak ki, hogy szüleik élvezhessék az ötkarikás játékokat.

Jól időzítettek a szervezők. A magyar–szerb vízilabda meccs miatt majdnem telt házzal nyitott Magyarország legnagyobb olimpiai szurkolóközpontja Budapest belvárosában, a Március 15. téren. „Többek között a vízilabdára érkeztünk, de a többi esemény is nagyon érdekel minket. Barátaimmal ékeztem, és hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a meccsnek az eredménye, de hát, ahogy látom, a fiúk nagyon jók, és hát szurkolunk még a cselgáncsosoknak. Nem is tudom, mi lesz még ma… evezés, úszás. Tehát szívünk teljes szeretetével szurkolunk a magyaroknak” – nyilatkozta Gőbel Adrienn.

A központ 600 férőhelyes, de a 35 négyzetméteres kivetítőre ezrek rálátnak a környéken. „Igazából mindenkit várunk, aki szeretne szurkolni a magyar sportolóknak, de szeretnénk, hogy minél több család kijöjjön a térre, ezért is hoztunk létre egy külön családi gyereksarkot, hogy addig, amíg a szülők szurkolnak és a gyerekek kicsit unatkoznak, akkor a gyereksarokban animátorokkal szórakoztatjuk őket, illetve készségfejlesztő játékokkal” – emelte ki Kormos Dalma, a Red Szurkolói Központ főszervezője.

A szurkolói központ hétköznap 15 órától 23 óráig, hétvégén pedig 10-től 23 óráig tart nyitva. Az éjszakai, hajnali versenyekből másnapra összefoglalók készülnek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »