Mindenki nyugodjon le: ha az MSZP-n múlik, marad a vasárnapi boltzár

Megnyugodhatnak a vasárnapi zárva tartás hívei, és kezdhetnek aggódni az eltörlés mellett állók. Az MSZP megkezdte a népszavazási kampányt.

Már a törvény megszavazása óta parázs vita folyik a kötelező vasárnapi zárva tartásról. Számos érvet lehet felhozni mellette, és ellene is. És akkor még nem is beszéltünk arról a középutas jobbikos javaslatról, amelyet a jelek szerint a kormányfő is kezd fontolóra venni: ne lehessen kötelezni a kiskereskedelmi dolgozókat a hét utolsó napján munkára, de aki szeretne, hadd dolgozzon aznap is.

A szocik azonban ismét sebészi pontossággal szúrták ki a magyar nemzettest legfájóbb pontját:

amikor kutyakaja kéne vasárnapra.

Aki akar magának szerezni egy vidám péntek esti negyedórát, böngéssze végig a kommenteket is a képet megosztó Kiss László országgyűlési képviselő Facebook-falán. Kisállat-gazdiként én is jártam már hasonlóképpen, és tényleg nem volt kellemes. Ám még az MSZP törzsszavazói, illetve a boltzár eltörlésének elkötelezett hívei sem érzik úgy, hogy ez lenne a legkomolyabb problémájuk. Van, aki “rettenetesen rossz, ötlettelen igénytelenségről” beszél, egy másik hozzászóló “szánalmasnak” tartja a plakátot. A díjnyertes kommentelő azonban Attila, aki ezek után már csak

sugárban hányva

tudja aláírni az ívet.

És, ha ez még nem volna elég, az egyik hozzászóló arra is felhívja a figyelmet, hogy

a kutyás fotó is lopott.

Eredetileg egy kutya táplálkozási tanfolyam hirdetése volt.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »