Minden várakozást felülmúlt a DGS Dögös Sprint előregisztrációja

Minden várakozást felülmúlt a DGS Dögös Sprint előregisztrációja

Május 28-án, szombaton rendezik meg a Felvidék legnagyobb jótékonysági sporteseményét, a DGS Dögös Sprintet a gútai vízimalom területén.

„Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valóságos roham volt a DGS Dögös Sprint 2022 előregisztrációs jegyeiért, és mind a 600 hely elkelt (ez a 750 jegy 80%-a), amit mi szerénytelenül az eseményünk népszerűségének, annak céljának, küldetésének és az emberek segíteni akarásának tulajdonítunk. Azonban, aki eddig nem regisztrált, az se csüggedjen, mert a helyszínen ezt még megtehetik majd 150-en reggel 8 és 9 óra között május 28-án” – mondta az esemény házigazdája, Kárpáty Ernő.

A rendezők senkiről sem feledkeztek meg, ezért két ugrálóvárral készülnek az esemény helyszínén, így azok a szülők is nevezhetnek, akik ezt eddig nem tudták megtenni, mert nem volt, aki a gyerekeikre vigyázott volna, ám ez már nem lehet akadály.

Emellett a DGS szervezői az egészséges és mozgásszerető életmód, valamint a mihamarabbi sportimádat jegyében is egy újdonsággal készülnek.

„A jövőre gondolva a legkisebbeknek (9 év alattiaknak) is szervezünk egy mindössze 250 méteres futást, amolyan kedvcsinálóként, ahol valamennyi résztvevő lurkó ajándékban részesül’ – tudatta velünk a rendezvény házigazdája.

Hírdetés

A futóinkon túl minden segítő szándékú személyt is várunk a helyszínen,

és egy számlaszámot is megadunk (IBAN: SK53 7500 0000 0040 3002 0262, BIC: CEKOSKBX), melyre utalással lehet a tetszés szerinti összeggel hozzájárulni a beteg gyermek szebb jövőjéhez – részletezte Kárpáty Ernő.

Mindezen felül a remek hangulat, a közösségi élmény és jótékonykodáson túl a helyszínre látogatók találkozhatnak majd az esemény fővédnökével, Ľudovit Kleinnel az első szlovák mma harcossal, aki bekerült az UFC mezőnyébe.

További részletek az Eseménynaptárunkban ITT. 

(Sajtóközlemény/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »