Mindannyian várjuk a megoldást, hogy visszanyerjük a szabadságunkat

Mindannyian várjuk a megoldást, hogy visszanyerjük a szabadságunkat

Forró Krisztián, Simon Zsolt, Mózes Szabolcs, Sólymos László pártelnökök a közösségi oldalakon a következőképpen szóltak az Olvasókhoz. 

Fura év volt ez a 2020. Szerintem gyermekeink is mesélni fognak róla unokáinknak.

Tele volt váratlan helyzetekkel, amelyekkel korábban soha nem találkoztunk. Köszönet illet mindenkit, aki felelősségteljesen állt a helyzethez, ám, ha megengeditek, kiemelném az egészségügyi dolgozókat, a pedagógusokat, és minden szülőt, akinek iskoláskorú gyermeke van. Hiszen rájuk még nagyobb volt a nyomás, nagyobb volt a velük szembeni elvárás.

Ehhez kívánok mindannyiunknak sok erőt, kitartást, és főként jó egészséget az új évben!

***

Egy kormányt már bedöntöttek, ideje a következőnek?
Tisztelt szlovák Kormány!
Amit Önök kollektív módon végbevisznek, az a COVID-19-nél is veszélyesebb! Nemsokára lesz oltóanyag a vírus ellen, és visszatérhet az élet a normális kerékvágásba. De ha bedöntik a saját kormányukat, és ezzel utat engednek a maffia és Kotlebáék dialadalittas visszatérésének, úgy Szlovákiát rántják felelőtlenül a sötétségbe. A kormány működésének felelőssége az Önök vállán nyugszik. A polgárok idén februárban Önöket hatalmazták fel, hogy megszabaduljanak a maffiától. Önöknek nemcsak hatalom van a kezükben, hanem felelősség is!
Engedjék meg, hogy emlékeztessek a 2011 augusztusi koalíciós tanácsra Častá-Papierničkán. Miniszterelnök úr, a Radičová-kormány idején Önnek az volt az első és egyben utolsó részvétele a koalíciós tanács ülésén. Az eurovalról folyt a megbeszélés, amiről ilyen időtávlatból már megállapíthatjuk, hogy Szlovákiát nem rombolta le. Az akkori figyelmeztetések viszont, miszerint a kormány feláldozásával Fico kapja kezéhez a hatalmat, beigazolódtak. Ön az akkor megejtett bizalmi szavazáson alibista módon viselkedett, és kihúzta a saját szavazókártyáját. Vagyis azt a kormányt, amelynek a részese volt akkor, nemes egyszerűséggel (?) feláldozta. Így a maffiaállam kialakulásáért Önt is komoly felelősség terheli!

Hírdetés

Reméltem, hogy mindebből mind Ön, mind pedig az SaS is sokat tanult. Éppen ezért felszólítom, vállaljon felelősséget az ország jövőjéért!

Azok most mind epedve várják, hogy ismét szabadon cselekedhessenek. Talán minden igyekezetükkel azon vannak, hogy bedöntsék a kormányt, de hogy ez sikerül-e nekik, nos, azért Önök a felelősek.
Tegyenek egymásnak ajándékot a kormánykoalíció karácsonyfája alá, majd kezdjék el érezni saját felelősségük súlyát, és ne döntsenek be egy újabb kormányt, ezúttal a saját kormányukat.

***

A 2020-as év nagyon sokáig emlékezetes marad…
Legyünk pozitívak! Számomra elsősorban azért, mert idén született ötödik gyermekünk, a mosolygós, csodaszép Veronika. 😊

Mindenkinek boldog új esztendőt kívánok!

***

2020 véget ér.😷


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »