Milyen európai érdekek ezek?

Nem a törvényesen kialakított megállapodást formálták szöveggé, hanem egy háttérben aknamunkát végző bűnszövetkezetét.

“Rászedtek, kicseleztek és becsaptak a miniszterelnöktársaim” – mondta Orbán Viktor kormányfő Bécsben. Elmondta: Az Európai Tanács “késhegyig menő viták” után kétszer is írásban döntött arról, hogy a kvótarendszer csak önkéntes lehet.”

Ez a legmagasabb szerv az EU-ban.

„Ezzel szemben az Európai Bizottság később mégis megindított egy ezzel ellentétes jogalkotási folyamatot, ami átment az Európai Parlamenten és bekerült a miniszteri tanács elé, a javaslat elfogadásához pedig ebben az esetben már elég volt a minősített többség, így Magyarország egyedül nem akadályozhatta meg azt.”

Az Európai Bizottság az Európai Tanács „beosztottja”.

Az Európai Tanácsban a tagállamok miniszterelnökei és államfői foglalnak helyet, beosztottként ott ül az Európai Bizottság elnöke és külügyi biztosa. Ezt a testületet semmi nem múlhatja felül. Az Európai Bizottság ennek a grémiumnak az alárendeltje.

Az Európai Bizottság puccsot hajtott végre.

„Ezzel szemben az Európai Bizottság később mégis megindított egy ezzel ellentétes jogalkotási folyamatot” – mondta Orbán Viktor. Azaz a „beosztottakból” álló testület kijátszotta a felettes szervet, és sunyin annak határozatával ellentétes jogalkotást indított el.

Az Európai Bizottság által jogellenesen benyújtott szabálytervezet „átment az Európai Parlamenten” – fogalmazta meg Orbán Viktor. A dolog azért furcsa, mert ebben a testületben nemcsak korrumpált baloldali figurák ülnek, hanem keresztény politikusok is.

Ennek ellenére az Európai Parlament éppen a jogállamiság elvét szegte meg, rúgta föl szélsőséges, önmagukat európainak hazudó korrupt figurák által. Nem a törvényesen kialakított megállapodást formálták szöveggé, hanem egy háttérben aknamunkát végző bűnszövetkezetét.

A pénzügyi oligarchia diktátumát erőltették rá kontinensre.

“Egyszer becsaptak minket, ha hagyjuk, hogy becsapjanak minket, akkor becsapnak még egyszer” – fogalmazott Orbán Viktor. Meglehetősen őszintén tette.

Bevallotta, hogy megvezették a magyar szakértői állományt.

Az Európai Bizottságban ugyanis hivatalosan már nem nemzeti érdeket, hanem úgynevezett „európai érdeket” kell képviselniük az egyébként nemzeti alapon jelölt és megválasztott tagoknak, akik az úgynevezett „európai érdekek” mögé helyezkedhetnek.

De milyen európai érdekek ezek?

Kövér László házelnök a napokban nyilatkozta: „vajon miért hallgatják meg az Európai Parlamentben Soros Györgyöt. Ha az lenne a magyarázat, hogy ő egy befolyásos milliárdos, ilyen személyiségből van még jó néhány a világban. Nyilvánvaló, hogy itt Európa gyengítése és szisztematikus szétverése zajlik…”

Mi köze van az európai érdekekhez egy 87 éves amerikai mágnásnak?

Miért lehet tényező Soros György európai uniós testületekben, amikor európai miniszterelnököket „rászedtek, kicseleztek, becsaptak”? Egyáltalán, egy amerikai állampolgár mit keres európai uniós vezető testületek előtt tényezőként, miközben a földrész társadalmait „becsaphatják még egyszer”?

Az Európai Unió nem az európai társadalmakat képviseli.

Az egyik uniós vezető testület élén egy alkoholista áll, a másik csúcsán egy általános iskolai végzettségű szerzet dirigál. Miközben a földrész egyes fővárosaiban több diplomás emberek takarítanak, munkanélküliek, esetleg hajléktalanok.

Idehaza bebizonyosodott, hogy a kvótareferendum ügyében hazudozó pártokat és politikusokat külföldről fizetik. És ezeket a politikai bűnözőket – kimódolt propagandamódszerek hatására – lenini hasznos idióták egyre duzzadó tömege támogatja.

Az alkotmányvédelemért felelős szervezet köszöni, jól van.

Nem sorakoztatja a bizonyítékokat a Brüsszelből – és máshonnan – átutalt összegekről, sunyi megállapodásokról, vagyonmozgásokról, Kaliforniában vásárolt ingatlanokról, tengerentúlról kapott propagandaanyagokról.

A brüsszeli bürokrácia így jelentős közép-európai, visegrádi országokon belüli hatásgyakorlókra számíthat. Nándorfehérvár és Mohács eleste ködlik fel jövőképünkben. Ez most borzalmasabb lenne a XVI. századi katasztrófánál: itt nincs Pápai Udvar, amely másfél évszázad múlva ellencsapást szervez.

Most kell megállítanunk, már Nándorfehérvárnál az ellent.

A politikusi és médiakorrupciót. Mert ez a legveszélyesebb – nem ellenfél – ellenség. A főkolomposok a rombolás után kimenekülnek Kaliforniába, lenini hasznos idiótáik azonban itthon maradnak, sokasítva az áldozatok tömegét.

És növelve a terheket.

Az imádkozás és a puskapor szárazon tartása most együttesen is kevés. Több kell.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »