Milliomos fideszes polgármester játssza el a minimálbéres munkásembert Orbánék kiadványában

Milliomos fideszes polgármester játssza el a minimálbéres munkásembert Orbánék kiadványában

De vajon milyen lehetett a casting? – vetődhet fel a kérdés minden jó szándékú adófizető polgár fejében a napokban kézhez kapott kormánypropaganda láttán.

Egyébként Ajtai Péter azontúl, hogy Bélmegyer fideszes polgármestere, egy elég sikeres békéscsabai vállalkozó is. Több boltja is van a megyeszékhelyen (Pietro ABC, Pietro Pékség), illetve úgy tudni, megszerezte a Kazángyártó és Gépipari Vállalat egy volt malom épületét. Állítólag szállodát csinálna belőle, ami nem lenne meglepő, mert van egy ingatlanokkal foglalkozó cége is az Opten nyilvántartása alapján.

A szálloda kapcsán Békéscsabán arról beszélnek, hogy az üzletbe Mészáros Lőrinc is beszállna.

Hírdetés

A kampányfogás

Nyilván a pletykákat erősíti az emlékezetes tavalyi történet is.

Még 2017 februárjában derült ki, hogy Mészáros Lőrinc bevásárolt Békés megyében, amikor is a nemzet gázszerelője ténylegesen a saját “nevére vette” a Murátó Mezőgazdasági Zrt.-t, amelynek a leányvállalata az ugyanott bejegyzett Hidasháti Mezőgazdasági Zrt., amely nemcsak többezer hektár termőfölddel, hanem a bélmegyeri 17 szobás Kárász-kúria 13 hektárnyi birtokával is megörvendeztette az új tulajt.

Decemberben aztán kiderült, hogy van egy kis bibi, ugyanis Mészáros Lőrinc nem tudja megközelíteni a vadászkastélyát, mert az állam nem hajlandó felújítani a környező utakat, ezért kénytelen volt helikopterrel megközelíteni a felújított, étteremmel és wellness-részleggel felszerelt bélmegyeri kúriát.

Ajtai Péter azt ugyan még nem mondhatja el magáról, hogy a NER-ben Mészáros Lőrinc-i magasságokba jutott volna, de legalább belebújhatott az Orbán-kormány egyik jómunkásemberének a bőrébe.

Legalább egy kép erejéig.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »