Milliókat ért a nagypapa tippje

Milliókat ért a nagypapa tippje

Lewis Cook nagypapája 17 ezer fontot (hatmillió forintot) nyert azzal, hogy a Bournemouth labdarúgója kedden bemutatkozott az angol felnőtt válogatottban.

Trevor Burlingham négy évvel ezelőtt 500 fontot tett fel arra, hogy unokája 26 éves kora előtt pályára lép a nemzeti együttesben.

A 21 éves Cook évek óta tagja volt a korosztályos válogatottaknak, 2014-ben megnyerte az U17-es Európa-bajnokságot, tavaly pedig az U20-as világbajnokságon aranyérmes gárda csapatkapitánya volt.

Hírdetés

A Bournemouth középpályását először tavaly ősszel hívták meg a felnőtt válogatott keretébe, de Brazília ellen nem lépett pályára.

Kedden azonban már bizalmat szavazott neki Gareth Southgate szövetségi kapitány, aki az Olaszország elleni 1-1-es döntetlen során a 71. percben cserélte be a fiatal játékost.

A William Hill fogadóiroda tájékoztatása szerint a legnagyobb hasonló jellegű nyeremény 125 ezer font volt, amelyet szintén egy nagypapa nyert.

Peter Edwards akkor fogadott 50 fonttal Harry Wilsonra, amikor unokája 18 hónaposan még csak járni tanult. A 21 éves Wilson 2013-ban mutatkozott be a walesi válogatottban, és a nemzeti csapat legfiatalabb újonca lett.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »