Mikuláscsomag-gyűjtést szervez a Pázmaneum Polgári Társulás

Mikuláscsomag-gyűjtést szervez a Pázmaneum Polgári Társulás

A Pázmaneum Polgári Társulás idén is Mikuláscsomag-gyűjtést szervez a nehéz sorban élő családok gyerekeinek. Az adományokat a Szívből jövő segítség társulásnak adják át, akik az ajándékokat eljuttatják a rászoruló családok gyermekeinek. Tavaly száznál több csomagot tudtak elkészíteni és átadni a gyermekeknek.

A kezdeményezést támogathatják kész Mikulás-csomaggal, vagy bármilyen gyümölcs, édesség, élelmiszer megvásárlásával is. A megvásárolt árut az erre a célra kijelölt helyeken lehet leadni. Bővebb információ: [email protected] vagy a szociális hálón ITT lehet üzenetet küldeni.

Dunaszerdahelyen a Baranyai élelmiszerüzletben és a Robi ABC-ben adhatóak le az adományok.

Hírdetés

Az adományokat összegyűjtve a társulás tagjai elkészítik a csomagokat, és a családlátogatások alkalmával átadják majd az arra érdemes családoknak. A társulás örömet szeretne okozni a gyermekeknek, hiszen a nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut pénz arra, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen és Szent Miklós napján Őket is megajándékozza a jótevő szent szeretettel és egy kis kedvességgel. A szervezők bíznak abban, hogy több családnak is örömet tudunk szerezni ezzel az aprósággal.

„Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, velem teszitek” (Máté 25:40) ezzel a jelmondattal biztatnak a szervezők mindenkit, hogy kapcsolódjon be a kezdeményezésbe és segítsen abban, hogy mosolyt tudjanak csalni a gyermekek arcára.

A legnagyobb öröm, ha másokat is megajándékozhatunk szívből jövő örömmel és szeretettel.

Körkép.sk/sajtóhír


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »