Miközben sorban álltak a drogért a fogyasztók, „beköszöntek” a nyomozók

Miközben sorban álltak a drogért a fogyasztók, „beköszöntek” a nyomozók

Miközben sorban álltak a drogért a fogyasztók, „beköszöntek” a nyomozók

Megvárták az átadást, majd „beköszöntek” a rendőrök 2020. február 10-én, kora este, a Budapest III. kerületi Keve utcában. Az alkalmilag összeverbuválódott csapattagok javarészt egy közeli településről érkeztek azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megvásárolják a következő adag kábítószerüket.

Hírdetés

A 33 éves B. Zsolt kellő mennyiségű kábítószergyanús anyaggal érkezett az előre megbeszélt találkozóra, kliensei szinte sorban álltak autójánál.

A bűnös tevékenységet a Pest megyei nyomozók szakították félbe, akik az eladón kívül begyűjtöttek négy vásárlót is, majd kábítószerkereső kutya segítségével fedték fel a B. Zsolt járművében tárolt, 13 darab fóliába és reklámpapírba csomagolt, 204 grammnyi illegális szert rejtő paketteket.

Később a férfi bérelt garázsában is kutatást tartottak, mérlegre és porciózásra szánt fóliára bukkantak, a hűtőből pedig több kiszerelésben további 1706 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A feltehetően bűncselekményből származó vagyon biztosítása érdekében több mint 2,5 millió forintot, 3600 eurót, valamint a járművét is lefoglalták.

Az immár bűnjelnek minősülő kábítószergyanús anyag piaci értéke közel 4,7 millió forint.

A szabadlábon védekező vásárlók ellen kábítószer birtoklása vétségének, az őrizetbe vett B. Zsolt ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »