Miközben a baloldal képtelen megvédeni a saját médiáját, a Jobbik helyreállítja a sajtószabadságot

Orbán Viktor gátlástalan megalomániájának újabb példája a Népszabadság totális ellehetetlenítése – írta a Jobbik közleményében a Népszabadság-ügyről.

A jobboldali ellenzék szerint mindenki számára világos, hogy a napilap bedöntését nem a piaci logika diktálta, hanem Orbán Viktor parancsa és gazdasági holdudvarának aknamunkája. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője közleményében úgy fogalmazott, hogy a Fidesz egyetlen célja, hogy vagy saját uralma alá hajtsa a hazai sajtóorgánumok száz százalékát, vagy ellehetetlenítse azokat.

Ez az eset egyben figyelmeztetés is az összes ellenzéki és független sajtótermék számára, hogy bárki bármikor ugyanígy járhat, mert nem véletlen, hogy a helikopterező Rogán Antalt lebuktató Népszabadság néhány napon belül erre a sorsra jutott

– húzta alá a jobbikos politikus. Hozzátette: a hazai baloldal állapotát pedig hűen tükrözi, hogy saját médiáját sem képes már megvédeni. Bár a napilap a Jobbik szellemiségétől határozottan távol áll, a párt mégis azt üzeni minden tisztességes baloldali embernek, hogy

a Jobbikot ilyen maffiamódszerekkel nem lehet megállítani, s amint leváltottuk ezt a velejéig korrupt és gátlástalan Fidesz-kormányt, helyreállítjuk Magyarországon a sajtószabadságot.

– zárul az ellenzéki néppárt kiadványa.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »